Blaauw, Ron . [ isbn 9789066119451 ] ( Gesigneerd door Ron Blaauw . )

Schrijver:
Titel: Blaauw . ( In de succesvolle serie chefboeken van Inmerc is het nu de beurt aan Ron Blaauw. In deze origineel opgezette uitgave komen zeer veel verschillende aspecten van zijn met twee Michelinsterren bekroonde restaurant aan de orde. -
ISBN: 9789066119451
Taal: Nederlands
Uitgever: Inmerc .
Bijzonderheden: gebonden losbladig in een multimap nieuw - 5314 - 1e dr 2007 - 200 p - 2200 gr - 28,1x32,2 cm
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Uiteraard wordt de geroemde kookkunst van Ron Blaauw ruimschoots getoond in drie hoofdstukken. In het eerste hoofdstuk maak je kennis met de échte Blaauw-klassiekers. Hoofdstuk 2, Vooruitgang, staat vol recepten die een beeld geven van de toekomst van de keuken van Ron Blaauw - veel van deze recepten hebben nog niet eens op de menukaart van het restaurant gestaan! En in hoofdstuk 3 komen de Alliancerecepten aan bod. Naast prachtige foto's zal achterin de ordner een apart receptenboekje worden gevoegd dat makkelijk te gebruiken is in de eigen keuken.

In het boek leren we Ron Blaauw ook kennen als restaurateur en als ondernemer. Willemijn van Benthem (NRC Handelsblad, Safe) schrijft over het opzetten van een restaurant maar ook over het grote succes van Palazzo. Bovendien neemt zij een dubbelinterview af met de 'coaches' Ron Blaauw en Louis van Gaal om het belang van het team - in de keuken of in de sport - te benadrukken. Will Jansen (Bouillon) zal, samen met 12 grote Nederlandse chefs, de keuken van Ron Blaauw analyseren.

Mét kortingsbonnen voor onder meer Palazzo, Het Amsterdammertje, De Eendracht en Bodega Keizer
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Blaauw, Ron . [ isbn 9789066119451 ] ( Gesigneerd door Ron Blaauw . ) - Blaauw . ( In de succesvolle serie chefboeken van Inmerc is het nu de beurt aan Ron Blaauw. In deze origineel opgezette uitgave komen zeer veel verschillende aspecten van zijn met twee Michelinsterren bekroonde restaurant aan de orde. -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.