Elting , Lucas . e.a. - Bouwen aan detentie

Schrijver:
Titel: Bouwen aan detentie
ISBN: 9789064502811
Taal: Nederlands
Uitgever: 010 - Rotterdam (1996) 9789064502811
Bijzonderheden: Hardcover ex bibliotheek 100pp. geplastificeerd in zeer goede staat, bijz. foto's en lay-out
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De laatste tien jaar is het aantal cellen bijna verdrievoudigd terwijl het gevangeniswezen maar driekwart meer personeel heeft gekregen. Een cel in de Bijlmerbajes kostte indertijd meer dan vijf ton maar in de laatste bouwstroom van nieuwe, verbouwde en uitgebreide gevangenissen, tbr-klinieken en jeugdgevangenissen heeft men de prijs per cel onder de twee ton kunnen houden. Het zal duidelijk zijn dat het hier om merendeels zeer sobere gebouwen gaat waar heel veel gestandaardiseerd is. Zoveel van dergelijke gebouwen konden veelal in uithoeken, op industrieterreinen en dergelijke gebouwd worden, zoals de Rijksbouwmeester zorgelijk meldt in dit boek. De andere auteurs proberen de toon luchtig te houden en de vele foto's, vaak over twee pagina's en in kleur, doen bijna vergeten dat het voor Nederland om een verharding van het strafstelsel gaat.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Elting , Lucas . e.a. - Bouwen aan detentie Elting , Lucas . e.a. - Bouwen aan detentie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.