Vries, Herman de ( vormgeving ) - Nota architectuurbeleid, Rui

Schrijver:
Titel: Nota architectuurbeleid, Ruimte voor architectuur
ISBN: 9789039900253
Taal: Nederlands
Uitgever: Sdu Uitgevers 1993 9789039900253
Bijzonderheden: grote paperback met flappen 182pp. in zeer goede staat, afb. in kleur
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Nederland is binnenkort het eerste land dat een door de regering aangenomen architectuurnota heeft. In deze nota wordt, na een helder geschreven schets van de geschiedenis, het huidige beleid en knelpunten, een nieuw beleid geformuleerd. Het Rijk moet een voorbeeldfunctie als opdrachtgever en gebruiker van goede architectuur krijgen. De Rijksbouwmeester krijgt meer te zeggen. Ook particulieren en het vakgebied moeten meer kwaliteit eisen. Daartoe blijft de regering het Nederlands Instituut van Architectuur en Stedebouw en het Berlage Instituut steunen. Verder worden subsidies uitgebreid en gebundeld in een stimuleringsfonds. Dit fonds heeft vanaf 1993 6,8 miljoen ter beschikking. Een nieuwe term 'Beeldkwaliteitsplan' moet stimuleren dat nieuwe en oude kwaliteiten van een gebied bepalend zijn voor de stedebouw en architectuur. De nota is geïllustreerd door de persoonlijke visies van 9 fotografen op het thema architectuur.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vries, Herman de  ( vormgeving ) - Nota architectuurbeleid, Ruimte voor architectuur

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.