TOOMET, TIA & VIVE TOLLI (illustraties) - Bonte Tapijten

Schrijver:
Titel: Bonte Tapijten
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Prentvertelling met de sfeer van een sprookje. Het vertelt van een man, een vrouw en een schaap die leven in een kaal, vlak moerasachtig, winderig land. Op een dag heeft de vrouw de wens om een kind te hebben. Ze leent een weefgetouw en spinnewiel van de toekomst (haar achter-achter-achter-kleindochter). Ze gebruikt alle wol van het schaap en spint en weeft dagen, weken, maanden, tot ze heel veel kleurige kleden heeft gemaakt. Die legt ze in het landschap en door het wonder van de zonnestralen zijn er ineens bloemenvelden, bomen, water en dieren in de wereld. 'Nu kan mijn kind komen' - denkt de vrouw tevreden. Het boek heeft een slappe kaft - oblongformaat. De hoofdpersonen zijn in zwart-wit geschetst, maar de tapijten hebben prachtige kleuren. Een tamelijk saaie omslagillustratie; zwart-wit met een gekleurd stukje tapijt. De tekenares liet zich inspireren door tapijten uit de 19e eeuw. Het verhaal is uit Lapland. Vanaf ca. 6 jaar.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.79 100-2.000 gr. € 3.60 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 6.00 DPD € 6.10 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.75 DPD depôt € 5.00 Naar België pakket € 6.85 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.25

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.