boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 31-03-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 31-03-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Armstrong, A. - De wolvenvrouw, By the author of 'Het luipaards

Schrijver:
Titel: De wolvenvrouw, By the author of 'Het luipaardspoor' and 'De golvendanser'
ISBN: 9789022541869
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheden: 2005 ppb goed 336 .pp paperback met flappen Goed 9789022541869 212 Een prachtige roman over verlies, geborgenheid en veerkracht tegen de achtergrond van het ruige Idaho in het wilde Westen van Amerika.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een jaar na de dood van haar man mist Ellie Fields hem nog elke dag. Ze maakt zich ook zorgen over haar zoon Josh. Hij heeft zich afgesloten van zijn moeder en spijbelt steeds vaker. Ellie begrijpt wel wat er in haar zoon omgaat; op jonge leeftijd verloor zij zelf haar moeder. De jonge Ellie groeide op in het kleine dorpje Magic met haar moeder Ingrid. Haar haast idyllische jeugd werd verstoord door de komst van rodeo ster Hopper Coyne. Ingrid werd verblind door de ruige en aantrekkelijke Hopper, verwaarloosde haar dochter en ging steeds vaker met Hopper mee uit om te drinken en te gokken. Tot de nacht dat de dronken Hopper van de weg af raakte - Ingrid was op slag dood, Hopper werd uit de auto geslingerd en vluchtte. De kleine Ellie vond troost bij de legende van La Loba, een Indiaanse vrouw die zichzelf in een wolf kon veranderen en haar stam beschermde. La Loba gaf Ellie kracht en moed. Ze vond een nieuw thuis bij Old Josh, de vader van Hopper, en langzaam heelden haar wonden. Samen met Evan Fields kreeg ze drie kinderen. Maar toen sloeg het noodlot voor de tweede keer toe. Evan werd aangereden toen hij langs de kant van de weg stond - de dader reed door en werd nooit gevonden. La Loba keert terug in het leven van Ellie - en zeker als Hopper weer opduikt heeft ze de kracht van de wolvenvrouw hard nodig.. Een prachtige roman over verlies, geborgenheid en veerkracht tegen de achtergrond van het ruige Idaho in het wilde Westen van Amerika.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Armstrong, A. - De wolvenvrouw, By the author of 'Het luipaardspoor' and 'De golvendanser'