Uleners, G.L. - Flatusstein. of hoe Liselotje haar eigen toilet

Schrijver:
Titel: Flatusstein. of hoe Liselotje haar eigen toilet bekwam
ISBN: 9789054610755
Taal: Nederlands
Uitgever: Bakermat / Baeckens Books 1994 9789054610755
Bijzonderheden: ex bibliotheek hardcover in linnen geplastificeerd, geen pp-nummering, bijz. afb.
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Volgens het achterplat is dit verhaal van Flatusstein: 'een uniek sprookje dat de lezer met groot jolijt en stijgend lees- en kijkgenot zal verorberen.' De verstrooide oude reus Flatus - Latijn voor darmgas of wind - poept 's nachts midden op het marktplein van het Middeneuropese bergstadje Flatusstein een enorme fraaigedraaide reuzedrol. De reusachtige drol was door zijn omvang en stank niet op te ruimen. Geleidelijk aan groeide bij de Flatussteiners de weerzin uit tot bewondering en kreeg de drol de status van een beschermd monument. Een ware scatologische volkscultuur ontstond waarbij de ene analiteit de andere nog weet te overtreffen. Hoofdfiguur in het verhaal is het kunstig poepende Liselotje dat te arm is voor een eigen toilet. Na veel kleinsteedse naijver en flatale avonturen krijgt zij uiteindelijk zelf een droomtoilet. Het sprookje is verlucht met vele honderden in bruin- en geeltinten getekende illustraties en de teksten bevatten veel welluidende neologismen. Als losse bijlage een kartonnen Flatusken-trekpop en een bouwtekening op posterformaat voor een Flatustoilet. Voor de scatologische lezer ongetwijfeld een 'must'.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Uleners, G.L. - Flatusstein. of hoe Liselotje haar eigen toilet bekwam

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.