KRAUSS, Ernst - Aus der Zeit - Ueber der Zeit. Neue Gedichte.

Schrijver:
Titel: Aus der Zeit - Ueber der Zeit. Neue Gedichte.
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 60,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
[Amsterdam, J.M. Meulenhoff], 1941. Halfperkamenten band met opvallend vignet in rood en goud. 148 p. Titelpagina in rood en zwart. Op geschept velijn. 1e druk. Perkament op het eerste scharnier gebarsten. Band wat verbruind en vlekkig.Exemplaar met handgeschreven, gesigneerde opdracht van de auteur, 'Voor/ Thaliena Tak/ van Ernst Krauss/ Kerstmis 1949'. Inliggend: 4 hartelijke brieven van Krauss en zijn echtgenote, Ecoline Krauss-Adema, aan Thalien Tak (1930-2011), die o.m. lerares klassieke talen was. Daarbij een programma van het Don-Kozakkenkoor van Serge Jaroff met handgeschreven 'Goed voor twee plaatsen', een kaart met gesigneerd typoscript van het gedicht 'Zum Jahreswechsel' (1939) en een gedrukte kaart met dank voor het bewijs van deelneming bij Krauss' overlijden.Ernst Krauss (1887-1958) was in Nederland werkzaam als impresario, en publiceerde verschillende Duitstalige poëziebundels.
Verder lezen

Fokas Holthuis uit Den Haag

Logo Fokas Holthuis

Bezoek onze rijk geïllustreerde website en abonneer u gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Fokas Holthuis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Fokas Holthuis
  • Na uw bestelling ontvangen u en Fokas Holthuis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Fokas Holthuis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Fokas Holthuis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.