Burns, Ross - De Tweede Wereldoorlog in beeld

Schrijver:
Titel: De Tweede Wereldoorlog in beeld
ISBN: 9789072718778
Taal: Nederlands
Uitgever: Ars Scribendi 1e druk 1995 9789072718778
Bijzonderheden: geb. hardcover 304pp. in uitstekende staat, welkomsttekstje gericht aan marinier, verder als nieuw
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samensteller Ross Burns heeft in dit fotoboek de Tweede Wereldoorlog vijftig jaar na dato nogmaals in beeld gebracht. Hij verzamelde honderden van de meest aangrijpende opnames uit de jaren 1939-1945. Gebeurtenissen, situaties en persoonlijkheden die kenmerkend waren voor deze veelbewogen jaren, worden chronologisch per jaar behandeld en zijn alle van een kort en duidelijk commentaar voorzien. De beelden zijn van alle partijen afkomstig en laten de oorlogsgebeurtenissen zien in zowel Europa als Noord-Afrika, de Pacific, Rusland en het Verre Oosten. De militaire operaties ter land, ter zee en in de lucht staan centraal. Aan de civiele slachtoffers wordt nauwelijks aandacht besteed. Nieuwe feiten worden niet aangedragen. Het gebruikte beeldmateriaal (zwart-wit- en - tamelijk bijzonder - kleurenfoto's) is van een goede kwaliteit. Het commentaar is algemeen en objectief. Militairtechnische vaktermen zijn met opzet vermeden, waardoor het boek duidelijk voor een groot publiek toegankelijk is.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Burns, Ross - De Tweede Wereldoorlog in beeld

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.