Raay, drs. S.B. van, Spies, drs. W.P., Zoest, drs. R. van - Tot

Schrijver:
Titel: Tot hun contentement gemaeckt
ISBN: 9789067071451
Taal: Nederlands
Uitgever: Bataafsche Leeuw 1987 9789067071451
Bijzonderheden: Hardcover met stofomslag 184pp. in zeer goede staat
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Historische inleiding en uitvoerige catalogus van de 110 antieke schilderijen en kunstvoorwerpen in het bezit van het Hoogheemraadschap van Rijnland te Leiden. De collectie is vooral interessant omdat veel stukken altijd op dezelfde plaats zijn gebleven, en ook de rekeningen met de namen van de kunstenaars en handwerkslieden en hun prijzen bewaard zijn. De drie auteurs zijn jonge kunsthistorici. De publicatie is bedoeld voor een breed in kunst en lokale geschiedenis geinteresseerd publiek. Het is voor het eerst dat een dergelijke oude collectie zo in zijn totaliteit werd beschreven.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Raay, drs. S.B. van, Spies, drs. W.P., Zoest, drs. R. van - Tot hun contentement gemaeckt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.