Joyce, D. - Plant- & vormsnoei - snoeien, vormen, leiden

Schrijver:
Titel: Plant- & vormsnoei - snoeien, vormen, leiden
ISBN: 9789062554997
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij 1993 9789062554997
Bijzonderheden: Hardcover met stofomslag 224pp in zeer goede staat
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Recensie(s)
Waarschijnlijk het meest volledige en praktische boek, dat tot nu toe over snoeien verschenen is en wel van een zeer bekende tuinboekenschrijver, geassisteerd door de Royal Horticultural Society. Het biedt duidelijke informatie over de specifieke wijzen van onderhouds- en siersnoei voor sierbomen en -struiken, fruitbomen en klein fruit, waaronder ook Zuideuropese planten. Het meest omvangrijke hoofdstuk eindigt met een zeer uitgebreid alfabetisch register van sierplanten, waarin steeds naar de beschrijving van de juiste snoeimethode verwezen wordt. De duidelijk gedrukte tekst wordt goed ondersteund door talrijke mooie kleurenfoto's en tekeningen, die alle erg instruktief zijn. Bevat een verklarende woordenlijst en een gekombineerd onderwerps- en plantenregister. Stevig doe- en kijkboek, waaruit echte beginners ook snoei-ideeën kunnen realiseren.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joyce, D. - Plant- & vormsnoei -  snoeien, vormen, leiden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.