Longley, Susanna - De weekend tuinier eenvoudige weekendproj

Schrijver:
Titel: De weekend tuinier eenvoudige weekendprojecten voor een fantastische tuin
ISBN: 9789064075179
Taal: Nederlands
Uitgever: Readers Digest 1999 isbn:9789064075179
Bijzonderheden: geb. hardcover met stofomslag 192pp in zeer goede staat 28/21,5 cm
Prijs: € 5,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Vrij klein gedrukte uitgave van een minder bekende "groen-auteur" met ruim 50 tuinprojecten, die elk binnen maximaal één weekend uitgevoerd kunnen worden met het doel hetgeen reeds aanwezig is te verbeteren. Na globale informatie over de benodigde basisvaardigheden en een tuinkalender naar seizoen volgen de stap-voor-stap oplossingen voor veel voorkomende problemen in de tuin en de realisatie van onderdelen ervan, voorzien van een overzicht van het benodigde gereedschap en materiaal en verzorgingsadviezen. Een tekening in kleur toont steeds het eindresultaat. De vele kleurenfoto's van verschillende afmetingen van de aan te schaffen planten en een aantal werkzaamheden zijn van gemiddelde kwaliteit. Ook door de erg kleine druk van de bijschriften wordt de bladspiegel overvol. Het boek bevat lijsten met planten voor speciale doeleinden en een gecombineerd onderwerps- en plantenregister. Ook al aardig voor beginners, maar elke weekend tuinieren zal hen waarschijnlijk afschrikken.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Longley, Susanna - De weekend tuinier    eenvoudige weekendprojecten voor een fantastische tuin

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.