Manen Hans van (e.a.) - Grand pas classique

Schrijver:
Titel: Grand pas classique
ISBN: 9789065790439
Taal: Meertalig
Uitgever: Fragment, Coop. Ver. 1989 9789065790439
Bijzonderheden: ex bibliotheek dus nu stevige practische hardcover geen pp-nummering, fraaie foto's ned/eng
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In het Holland Festival 1989 vond een bijzondere voorstellingsserie plaats van de Academia Vaganova uit Leningrad en de School of American Ballet uit New York, de dansvakopleidingen van het Kirov Ballet en het New York City Ballet. Studenten en docenten werden er voor het eerst in het openbaar met elkaars werk geconfronteerd. Het Holland Festival gaf ook een opdracht tot het maken van foto's van beide scholen in hun eigen gebouwen. Hans van der Meer fotografeerde in Leningrad en Michael Ferron in New York. Hun fotoboek bevat ruim negentig zwart-wit foto's, die een fraai beeld geven van de sfeer in de twee topscholen. Er zijn talloze overeenkomsten en verschillen tussen de Russen en Amerikanen op te merken, wat het boek interessant maakt voor elke balletliefhebber. De inleidende tekst van Erick Zwiers (in het Nederlands en Engels) bevat een korte geschiedenis van beide instituten; de choreograaf Hans van Manen schreef een voorwoord.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Manen Hans van (e.a.) - Grand pas classique

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.