Marronx, Aileen - Beach body art met overdrukmotieven

Schrijver:
Titel: Beach body art met overdrukmotieven
ISBN: 9789023010234
Taal: Nederlands
Uitgever: Becht / Gottmer 1999 9789023010234
Bijzonderheden: paperback 64pp. als nieuw afb. in kleur, achterin overdrukmotieven
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Tijdelijke tatoeages zijn een veel voorkomend modeverschijnsel. Dit boek geeft tien motieven om mee te starten. In de inleiding wordt het waarom beschreven van de tien ontwerpen met gebruiksmogelijkheden. Met behulp van kleine kleurenfoto's worden de vier basistechnieken beschreven. Dit zijn henna-, bodypaint-, kleurpasta- en kosmetische inkttechnieken. De tien ontwerpen varieren van doordrukmotieven en herhalingsmotieven tot Japanse lettertekens en Oosterse voetontwerpen. Bij elk motief wordt de toegepaste techniek met foto's en tekst toegelicht. Van het eindresultaat zijn er kleurenfoto's; variaties op het thema staan in de begeleidende tekst. De omslag toont vijf toepassingen van de technieken en een model met bodypaint. Het boek bevat twee adressen voor informatie en zeven boektitels over dit onderwerp. Voor de beginnende bodypainter en/of degene die een motief zoekt is dit een geschikt boek. Als losse bijlage bevat het boek een vel met overdrukmotieven.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marronx, Aileen - Beach body art  met overdrukmotieven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.