Zomeren, Koos van - Sneeuw van Hem - roman

Schrijver:
Titel: Sneeuw van Hem - roman
ISBN: 9789029560214
Taal: Nederlands
Uitgever: Arbeiderspers - paperb.
Bijzonderheden: 1998 370 blz. naam weggeknipt verder uitstekende staat
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een maar al te menselijk verhaal over eeuwigheid en overspel, creativiteit en bederf, poolexpedities en bergbeklimmers.

En meesterlijk geschreven.

Recensie(s)

Eigenlijk is dit boek een dubbelroman. Deel I 'Hem' en deel III 'Dooi' gaan, personaal verteld, over Thomas Hem, auteur van 'kleinere' boeken, die de opdracht krijgt een boek van 300 pagina's te schrijven, maar met een writer's block kampt. Hij is 50 jaar, drie keer gescheiden, vader van vier dochters, van wie er één bij de geboorte stierf en heeft een verhouding met de bibliothecaresse Bettie Sonius, moeder van drie zoons, van wie de oudste in een inrichting zit en wier man Bob zelfmoord pleegt. Het middenstuk, deel II 'Hans', gaat in de ik-stijl over een puber, Hans Brummelkamp, die opgroeit in een huis aan een uiterwaard en wiens vader zich bij zijn geboorte heeft opgehangen. Hem, die regelmatig naar Zwitserland gaat, wat aanleiding geeft tot uitvoerige en topografisch nauwkeurige natuurbeschrijvingen, ontmoet daar Hans, die gefascineerd is door poolexpedities en hun veelal noodlottig einde. Beider voorliefde voor koude en sneeuw geeft eenheid aan het boek, dat met een korte epiloog en een verantwoording van de vele geciteerde werken wordt besloten. Deze roman is door het collageachtige karakter wat verwarrend, maar leest prettig en wordt gekenmerkt door Van Zomerens voorliefde voor de variërende herhaling.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.73 100-2.000 gr. € 3.50 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 5.75 DPD € 6.00 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.60 DPD depôt € 4.95 Naar België pakket € 6.70 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zomeren, Koos van - Sneeuw van Hem - roman

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.