Visscher, H.A. - Walcheren

Schrijver:
Titel: Walcheren
ISBN: 9789022825334
Taal: Nederlands
Uitgever: Bussum, Romen, 1983 / Unieboek BV
Bijzonderheden: ex bibliotheek geb. hardcover 129pp in zeer goede staat, foto's in zw/wit
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek geeft een beeld van natuur, landschap, steden en geschiedenis van Walcheren, vanaf het ontstaan tot heden. Belicht worden: het ontstaan van de duinen, archeologische vondsten en monumenten, ontwikkeling van steden en nederzettingen, karakteristieken van natuur en landschap alsmede bijzondere vormen van architectuur. In woord en beeld aandacht voor kastelen, dorpskerken, molens, vliedbergen, buitenplaatsen, musea en recreatieterreinen, plantengroei en dierenwereld op Walcheren. De auteur is fysisch geograaf bij het ministerie van Landbouw, belast met het in beeld brengen van natuur- en landschapskenmerken van verschillende streken in Nederland. Een zakelijk, informatief boek, waarin op beknopte maar heldere wijze in kort bestek een goed totaalbeeld van bovengenoemde aspecten wordt gepresenteerd. Geen reisgids, maar wel een goede bron voor ieder die wat meer over verleden en heden van dit gebied wil hebben. In deze vorm enig in z'n soort.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Visscher, H.A. - Walcheren

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.