Soldati, Chiara - Vier vorstinnen en een prinses

Schrijver:
Titel: Vier vorstinnen en een prinses
ISBN: 9789089890641
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra 2009 / Vlietstra, Sabine Vlietstra, Sabine 9789089890641
Bijzonderheden: geb hardcover 143 pp in zeer goede staat
Prijs: € 7,70
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
In woord en beeld wordt het dagelijks leven belicht van de koninginnen in het Nederlandse koningshuis sinds 1890, met als terugkerend thema het combineren van hun taak met de moederrol. Centraal staan de koninginnen Emma die in 1890 regentes voor Wilhelmina werd, Wilhelmina, Juliana en Beatrix, en als laatste prinses Maxima, echtgenote van kroonprins Willem-Alexander. Elk hoofdstuk beschrijft steeds een aspect van hun bestaan, onder andere huwelijk, koningschap, kleding, paleizen, rouw en verdriet, huisdieren, auto's, en doet dat chronologisch van Emma tot Maxima. Er zijn drie specials over hoeden, wuiven en mode; in aparte kaders staat soms extra info over onder andere hermelijnbont en de fietsende Beatrix. Dit mooi uitgegeven boek van twee journalistes doet door de vele aspecten die aan bod komen soms wat hapsnap aan. Maar door de goedgeschreven, prettig leesbare tekst, die naast bekende ook onbekende informatie en aardige anekdotes geeft, en de vele mooie, goedgekozen foto's is dit zowel een geslaagd lees- als kijkboek. Grote omslagfoto in kleur van Maxima en kleine zwart-witfoto's van de vijf hoofdpersonen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Soldati, Chiara - Vier vorstinnen en een prinses

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.