Tol-Verkuyl, Eva M. - Van opzet tot opmaak stappenplan voor

Schrijver:
Titel: Van opzet tot opmaak stappenplan voor het maken van verslagen en scripties
ISBN: 9789062839292
Taal: Nederlands
Uitgever: Coutinho 1994 9789062839292
Bijzonderheden: ex bibliotheek dus nu stevige hardcover 203pp. geplastificeerd, zeer goed
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boekje bevat precies wat in de titel staat: de opeenvolgende stappen die je moet zetten om een scriptie of verslag tot een goed einde te brengen. Het is dan ook een volledig plan, bedoeld voor HBO-studenten. Het is zeer systematisch van opzet zodat ook onderdelen ervan bruikbaar zijn. Het heeft daardoor de functie van een soort naslagwerkje. Op het einde een aantal gerichte verwijzingen naar andere boeken op dit gebied. Het boekje wordt besloten met een onderwerpsregister. Naast andere boeken op dit gebied onmisbaar voor bibliotheken in plaatsen waar één of meer HBO-instellingen zijn gevestigd.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tol-Verkuyl, Eva M. - Van opzet tot opmaak     stappenplan voor het maken van verslagen en scripties

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.