Sven Ortoli ,Jean Klein - De uitzonderlijke geschiedenis van de

Schrijver:
Titel: De uitzonderlijke geschiedenis van de supergeleiding
ISBN: 9789060128282
Taal: Nederlands
Uitgever: Gennep, Uitgeverij Van 1e druk 1989 9789060128282
Bijzonderheden: paperback, 167pp zeer goede staat
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
upergeleiding is het verschijnsel dat een elektrische stroom in een geleider beneden een zekere temperatuur geen weerstand ondervindt. De schrijvers van dit boek geven een goed historisch overzicht van het natuurkundig onderzoek ervan. Sinds de ontdekking in 1911 zijn er vele hindernissen in het onderzoek. Technische problemen bij het bereiken van extreem lage temperaturen, het theoretische onderzoek om het verschijnsel te verklaren en het zoeken naar materialen die bij hogere temperatuur supergeleiding vertonen, zijn er enkele van. Vele beroemde natuurkundigen (waaronder vele landgenoten) hebben er zich mee bezig gehouden. Vlot leesbaar, boeiend geschreven boek. Tekst bevat weinig natuurkundige formules en is meer beschrijvend van aard. Bevat aanhangsel met enige detailkwesties en een korte bibliografie. Enige bekendheid met algemene natuurkundige kennis op h.a.v.o./v.w.o. niveau is noodzakelijk. Voor geïnteresseerde leek.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sven Ortoli ,Jean Klein - De uitzonderlijke geschiedenis van de supergeleiding

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.