Helvert, K. van - Basisvorming meertaligheid

Schrijver:
Titel: Basisvorming meertaligheid
ISBN: 9789068902570
Taal: Nederlands
Uitgever: Martinus Nijhoff Uitgevers 1989 9789068902570
Bijzonderheden: ex bibliotheek dus nu stevige hardcover 89pp in goede staat
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een groeiend aantal meertalige leerlingen uit etnische minderheidsgroepen zal deelnemen aan het voortgezet onderwijs. Het WRR-rapport 'Basisvorming in het onderwijs' doet geen recht aan dat feit. Dit boekje vult de lacunes door - onder meer - begrippen te definieren, onderscheid aan te brengen tussen Nederlands als moedertaal, als tweede taal en als instructietaal voor andere vakken en in te gaan op de discussie over onderwijs in etnische groepstalen. Het besluit met een pleidooi voor intercultureel taalonderwijs, waarbij taalverschil als positief aanknopingspunt gewaardeerd wordt. De auteurs pretenderen geen pasklare antwoorden te geven. Hun grote verdienste is dat ze problemen signaleren en duidelijk beschrijven. Bedoeld voor alle docenten, schoolleiders en beleidsmakers en -uitvoerders, maar ook waardevol voor ouders en andere geinteresseerden. Helder taalgebruik, overzichtelijke indeling. Bevat uitgebreide literatuuropgave.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Helvert, K. van - Basisvorming meertaligheid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.