Sparreboom, M. - De kunst van Peter Forgacs / Erasmusprijs 2007

Schrijver:
Titel: De kunst van Peter Forgacs / Erasmusprijs 2007
ISBN: 9789050188951
Taal: Nederlands
Uitgever: Balans, Uitgeverij 2007, 120 pp 9789050188951
Bijzonderheden: ex bibliotheek dus nu stevige hardcover 120pp. in zeer goede staat, foto's in zw/wit
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Bundel met zes essays over het werk van de Hongaarse filmmaker/kunstenaar (1950) die in november de Erasmusprijs 2007 ontving. Bijdragen van literatuurwetenschappers Ernst van Alphen en Yasco Horsman en filmmakers/schrijvers Peter Delpeut, Hans Maarten van den Brink en Albert Wulffers. De veelvuldig gelauwerde mediakunstenaar maakte installaties en 'componeerde' zo'n 30 films uit Europese familiefilms en gerelateerd historisch materiaal uit de jaren '30 tot '60. Belangrijkste motto: de relatie tussen herinneren, vergeten en verdringen. De auteurs schetsen op boeiende, toegankelijke wijze zijn volstrekt unieke, dwingende kunstzinnige bewerking van het materiaal. Ze leren de lezer op een compleet andere manier naar zijn werk te kijken dan bijvoorbeeld naar documentaires. Het versnijden van huiselijke taferelen met (dreigend) oorlogsonheil moet je op het juiste been zetten. De VPRO adopteerde zijn werk in een vroeg stadium. Voorts film/videografie, alle installaties, biografie en zwart-witfoto's.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sparreboom, M. - De kunst van Peter Forgacs / Erasmusprijs 2007

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.