boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Guterson, D. - Over de bergen

Schrijver:
Titel: Over de bergen
ISBN: 9789053337639
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: 1999 Hardcover ex bibliotheek redelijk "Over de Bergen' is een wijze roman vol liefde voor de mens in al zijn kracht en en zwakte, geschreven in een directe, ongewoon lyrische stijl.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ben Givens, een gepensioneerde hartchirurg die altijd gewaardeerd werd om zijn vaste hand, zijn precisie en zijn doorzettingsvermogen, krijgt te horen dat hij darmkanker heeft. Hij is vastbesloten de voorspelde lijdensweg niet af te wachten en trekt met zijn twee honden door het mythische Amerikaanse westen - door verzengende woestijnen, gapende canyons, stoffige ranches en uitgestrekte boomgaarden - op weg naar zijn laatste jachtavontuur.

Maar hij rekent buiten de overredingskracht van het geheugen, buiten het mysterie van het leven en buiten de overweldigende kracht van de natuur. Juist op het moment dat Givens denkt dat er geen weg terug is, dat alles verloren is en er niets meer te verliezen valt, wordt er een sterk beroep gedaan op zijn vaardigheden als arts en wordt zijn persoonlijkheid getest als nooit tevoren.

"Over de Bergen' is een wijze roman vol liefde voor de mens in al zijn kracht en en zwakte, geschreven in een directe, ongewoon lyrische stijl.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Guterson, D. - Over de bergen