redactie:Tjitske Lingsma, Gerrit Pas - Recht op bescherming

Schrijver:
Titel: Recht op bescherming Naar een humaan en rechtvaardig asielbeleid in Nederland en Europa
ISBN: 9789072288233
Taal: Nederlands
Uitgever: Wetenschappelijk Bureau Groenlinks 1997 9789072288233
Bijzonderheden: ex bibliotheek dus nu stevige hardcover 85pp in goede staat schaars
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dat het Nederlandse asielbeleid regelmatig tot onverkwikkelijke taferelen leidt, is bekend. Dat in Nederland de verantwoordelijke instanties de nationale wetgeving en internationale afspraken aan hun laars lappen, is niet altijd bekend. In deze studie, geschreven door enkele medewerkers van het wetenschappelijk bureau van Groen Links, worden misstanden aan de kaak gesteld en worden voorstellen gepresenteerd voor een humaner asielbeleid. Helaas worden de voorstellen niet onderbouwd door een goede kostenraming. Het rapport geeft enig inzicht in een complexe materie, zonder te vervallen in juridische haarkloverij. Geschikt voor alle collecties.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

redactie:Tjitske Lingsma, Gerrit Pas - Recht op bescherming    Naar een humaan en rechtvaardig asielbeleid in Nederland en Europa

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.