Hunnik, van J.C. - Hans en Grietje

Schrijver:
Titel: Hans en Grietje
Taal: Nederlands
Uitgever: Mulder & Zoon Amsterdam
Bijzonderheden: Sprookjeskleurboek en vertelboek, 10 pagina's,
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: 1 blad is netjes ingekleurd

Leomerike uit Duiven

Logo Leomerike

Welkom bij Boekwinkeltje Leomerike uit Duiven.
In ons hobby-boekwinkeltje vindt u onder andere streekboeken, geschiedenis, boeken over religie en spiritualiteit, kunst en (antiquarische)(kinder) boeken.
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Met u zoeken wij naar de voordeligste manier van verzenden en berekenen alleen de daadwerkelijke kosten van PostNL, DPD of een andere verzender aan u door. Dus geen verpakkingskosten etc.
Wanneer u twee of meer boeken tegelijk bestelt ontvangt u over de goedkoopste extra bestelde boeken een korting van 10%. Bespaar (porto)kosten door bij een boek dat niet door de brievenbus kan meerdere boeken te bestellen: de portokosten tot 20 kilogram (DPD) wijzigen niet, wel ontvangt u een korting over het tweede en daarna volgende boek. (Korting over de goedkoopste bestelde boeken).
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hunnik, van J.C. - Hans en Grietje

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Leomerike

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Leomerike
  • Na uw bestelling ontvangen u en Leomerike een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Leomerike vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Leomerike kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.