Gepland onderhoud: van 3:00 - 4:00 uur
Vanwege onderhoud zal onze website tussen 3 en 4 uur deze nacht minder goed bereikbaar zijn. Onze excuses voor het ongemak.

Kobylko, C. - De twijfel van de vrijheid

Schrijver:
Titel: De twijfel van de vrijheid
ISBN: 9789071918674
Taal: Nederlands
Uitgever: Servo Uitgeverij En Dtp 1e druk zj, 9789071918674
Bijzonderheden: paperback 165pp in zeer goede staat
Prijs: € 7,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De titel 'de twijfel van de vrijheid' doet vermoeden dat het hier om een niet-eenvoudige materie gaat. En dat is ook zo. Filosofische elementen, dieptepsychologie zelfs zijn thema in deze roman. Desondanks leest het boek prettig. Het bevat de worsteling van een individu, een archivaris, met zichzelf, met de vrijheid die hem omringt. Schitterend zijn de laatste woorden als de hoofdpersoon Arnold inmiddels het loodje heeft gelegd: 'Ongezien door die wijd opengesperde ogen, schonk een jonge vrouw hem de volgende morgen haar stille tranen'. Voor de gevorderde lezer. 'De twijfel van de vrijheid' is de debuutroman van Czeslaw Kobylko (1966).
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kobylko, C. - De twijfel van de vrijheid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.