boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Clancy, T. Pieczenik, S. - Tom Clancy's Net Force / Tijdbom /

Schrijver:
Titel: Tom Clancy's Net Force / Tijdbom / druk 1
ISBN: 9789022985335
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna Uitgevers, A.W.
Bijzonderheden: 2001 geb. hardcover ex bib goed Het is 2011. Internet is uitgegroeid tot het centrale zenuwstelsel van de wereld en is het slagveld van internationale terroristen geworden.
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
NET FORCE TIJDBOM, T. Clancy.

Het is 2011. Internet is uitgegroeid tot het centrale zenuwstelsel van de wereld en is het slagveld van internationale terroristen geworden. Een nieuwe organisatie is opgericht om hem te bestrijden: Net Force. Binnen Net Force is de internetdivisie actief in de virtuele wereld, terwijl de Net Force Strike Teams altijd paraat staan om de strijd tegen de misdaad voort te zetten in de echte wereld.

Het is de drug waar iedere man van droomt, en voor maar een paar duizend dollar is hij via internet te koop. Deze krachtige mix van smartdrugs, angel dust en steroïden, geeft iedere vijftigjarige weer de ongetemde seksuele drift van een twintigjarige. Maar dan vallen de eerste slachtoffers…
Om de dealer van deze levensgevaarlijke drug op te sporen, wordt het team van Net Force ingeschakeld. Het wordt pas echt gevaarlijk als ook machtige figuren azen op de drug, en duistere plannen blijken te hebben…
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Clancy, T.  Pieczenik, S. - Tom Clancy's Net Force / Tijdbom / druk 1