C. A. de Vries ; H.J. de Vries en G.J. de Boer - C. A. de Vries

Schrijver:
Titel: C. A. de Vries. Zeeschilder.
Taal: Nederlands
Uitgever: De Alk, Alkmaar
Bijzonderheden: Gebonden, 2001, 96 blz. Met afbeeldingen en een index. Opl. 750 ex. Dit is nr. 238. Gesigneerd door de schrijver. Klein deukje in 2 hoekjes van de kaft.
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Geschilderde portretten van koopvaardijschepen onder zeil of stoom uit de periode 1850-1950, gemaakt door Cees de Vries. In dit boek zijn enkele tientallen van zijn gouaches gebundeld. Het zijn vrijwel allemaal zeegaande koopvaardijschepen onder zeil of stoom. Daarmee schetst De Vries letterlijk een beeld van deze klassieke periode uit de Nederlandse koopvaardijgeschiedenis. Het werk van De Vries is vooral populair bij mensen die deze periode hebben meegemaakt. Het 'scheepsportret' wordt in Nederland door weinigen op dit niveau beoefend. Elk schip is voorzien van de bijbehorende 'biografische' gegevens in circa tien regels. Met name de gouaches in kleur zijn prachtig afgedrukt over twee volle bladzijden op een uitstekende kwaliteit papier. Het boek bevat een index op scheepsnaam.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

C. A. de Vries ; H.J. de Vries en G.J. de Boer - C. A. de Vries. Zeeschilder.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.