Block, A. de - Vragen aan Freud psychoanalyse en de menselijk

Schrijver:
Titel: Vragen aan Freud psychoanalyse en de menselijke natuur
ISBN: 9789053529454
Taal: Nederlands
Uitgever: Boom 2003, 9789053529454
Bijzonderheden: ex bibliotheek dus nu stevige hardcover 143pp. in zeer goede staat
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boek worden in zes essays even veel aspecten uit Freuds psychoanalyse welwillend kritisch onder de loep genomen en opnieuw bevraagd: zelfbedrog, de betekenis van dromen, waarom grappen grappig zijn, fetisjisme, sadomasochisme ('wanneer is pijn fijn?') en de bevrijdende werking van het spreken in de psychoanalytische behandeling. Uitgangspunt van de auteur is dat het niet altijd zozeer Freuds antwoorden, maar des te meer het soort vragen dat hij stelt, interessant en ook nu nog relevant zijn. Aan de hand van de zes topics wordt de freudiaanse vaststelling opgefrist en in een ruimer antropologisch kader geplaatst en onder andere geconfronteerd met evolutiebiologische en neurofysiologische bevindingen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Block, A. de - Vragen aan Freud   psychoanalyse en de menselijke natuur

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.