Tine Symoens - Geef me vleugels - het leven van een muco-patien

Schrijver:
Titel: Geef me vleugels - het leven van een muco-patient
ISBN: 9789020918823
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij 1991 9789020918823
Bijzonderheden: ex bibliotheek dus nu stevige hardcover 190pp. in zeer goede staat
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boek wordt het levensverhaal verteld van een meisje met mucoviscidose, de 'taaislijmziekte'. Een erfelijke ziekte die een enorme invloed heeft op het leven van patiënt en omgeving. Vanaf de geboorte heeft een mucopatiënt veel paramedische en medische zorg nodig, waarbij er ook thuis geleerd moet worden hoe te handelen bij benauwdheid en andere problemen. En zelfs bij een zeer intensieve zorg worden de meeste patiënten niet oud. Ellen, de hoofdpersoon van dit boek sterft, nauwelijks zeventien jaar oud, volkomen moegevochten. De toon van het boek is hier en daar sentimenteel en naar mijn idee te veel 'ingeleefd' door de auteur die af en toe ook 'van binnen uit' lijkt te vertellen, toch komt het verhaal van een druk, levendig kind in een even druk en gezellig gezin, goed uit de verf. Zeker voor de mensen die mucoviscidose van nabij kennen, maar ook voor anderen een lezenswaardig boek.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tine Symoens - Geef me vleugels - het leven van een muco-patient

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.