Silo - Van binnenuit gezien

Schrijver:
Titel: Van binnenuit gezien
ISBN: 9789062716531
Taal: Nederlands
Uitgever: Mirananda
Bijzonderheden: in goede staat | 1982, 1e druk | paperback, 92 pagina's
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoe het zinloze leven zich omvormt tot zinvol

In een moment zoals het huidige, waarin de mens zich ernstig ziet bedreigd, is dit boek een efficiënt werktuig voor het moeilijke werk omtrent het zich plaatsen in een complexe buitenwereld en innerlijke wereld, die beïnvloed is door de vervreemding van het tijdperk. De oorspronkelijke strijd van de mens bevindt zich in zijn bewustzijn en is een strijd tussen het licht en de duisternis, tussen de zwakheid en de kracht, tussen de slaap en het ontwaken.

De auteur beschrijft op allegorische wijze de innerlijke overgang van de existentiële zinloosheid naar de volheid van het ontwaakte en bewuste leven, vrij van tegenstrijdigheden en leed. In dit boek vindt men liefde voor het lichaam, voor de natuur, voor de mensheid en voor de geest. In dit boek ziet men af van opofferingen , van schuld gevoel en van bedreiging en van het hiernamaals. Hier wordt gesproken over de innerlijke openbaring die eenieder bereikt die bedachtzaam mediteert vanuit een nederig zoeken.

'Hij vliegt naar de sterren, de held van deze tijd. Hij vliegt door voorheen onbekende regionen. HIj vliegt vanuit zijn wereld naar buiten en, zonder het te weten, gaat hij voort gedreven in de richting van het innerlijk en lichtende centrum.'

Overige details:
taal: Nederlands
oorspronkelijke titel: La Mirada Interna
vertaald door Gerda Haverkamp
paperback: 92 pagina´s
uitgeverij: Mirananda
1e druk, 1982
formaat: 112 x 170 x 9
trefwoorden: spiritualiteit, bewustzijnsontwikkeling
conditie: in goede staat
artikelnummer: WV-ESO-0053
Verder lezen

Zininzijn uit Zevenhuizen

zakelijk

Logo Zininzijn

Esoterische boeken, boeddhistische boeken, zelfrealisatie boeken en verwant.De afgebeelde foto's zijn alijd van de huidige conditie. Verzending kan ook naar het buitenland. Veel plezier met het uitzoeken van een boek!
Emilia

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Silo - Van binnenuit gezien

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zininzijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Zininzijn
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Vorm en Leegte
  Kamer van Koophandel nummer: 02046165
  NL001440345B48
  https://emilia.nl/
 • Na uw bestelling ontvangen u en Zininzijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zininzijn vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Zininzijn kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.