Frost, R. - Als God ver weg lijkt / bidden onder alle omstandi

Schrijver:
Titel: Als God ver weg lijkt / bidden onder alle omstandigheden
ISBN: 9789033813955
Taal: Nederlands
Uitgever: Ark Boeken 2003 9789033813955
Bijzonderheden: paperback 147pp. als nieuw
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Bidden is verre van gemakkelijk en het vereist moed. In moeilijke situaties komt een mens gemakkelijk tot bidden, maar als de nood voorbij is, wordt dat veelal weer vergeten. De auteur van dit vlot geschreven en goed leesbare boekje laat in 28 hoofdstukjes zien dat bidden een uitstijgen boven de beperkingen van het leven is en je leven in handen weten van de levende Heer. Juist in situaties waarin God ver weg lijkt, mag er voor elk mens de zekerheid zijn dat God er is, dat Hij wil troosten en bemoedigen, dat er 'door Jezus' liefde ruimte is voor vergeving en een nieuw begin'. Dat bidden en luisteren naar God moet 'altijd samen gaan met het lezen en overdenken van zijn Woord', zo weet deze Engelse predikant. Het boekje, met gedichten, gebeden en praktische tips, wijst een weg die begaanbaar wordt.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Frost, R. - Als God ver weg lijkt  / bidden onder alle omstandigheden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.