Victor, Barbara - Vrienden, minnaars, vijanden - thriller

Schrijver:
Titel: Vrienden, minnaars, vijanden - thriller
ISBN: 9789026972119
Taal: Nederlands
Uitgever: Areopagus - paperb.
Bijzonderheden: 1991 283 blz. uitstekend exemplaar
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Amerikaanse journaliste Beale ontsnapt in Rome nauwelijks aan een bomaanslag van de PLO. Het stervende jongetje naast haar is het zoontje van de Mossadspion Aviram die erop uit gestuurd wordt om PLO-leider Karami te doden. Ook Beale gaat op zoek naar de terrorist, zogezegd om een reportage voor haar televisiestation te maken. Ze ontmoeten elkaar en worden minnaars tot hun vriendschap door politieke motieven verstoord wordt. Thriller over het internationaal terrorisme waarbij de klemtoon op het menselijke vlak ligt. Veel gefilosofeer rond de huidige internationale betrekkingen in het Midden-Oosten is er niet en wat overblijft is een melodramatisch verhaaltje rond twee op het eerste gezicht heel verschillende mensen.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.61 100-350 gr. € 3.48 350gr. - 2000 gr. € 4.35 Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 5.95 Postnl: € 6.95 Ophalen bij DHL of DPD depôt € 5.25 Naar België pakket € 7.35 Ophalen bij DPD depôt België € 6.75

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Victor, Barbara - Vrienden, minnaars, vijanden - thriller

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.