Paul Hoffman - De wraak van Archimedes

Schrijver:
Titel: De wraak van Archimedes
ISBN: 9789035107922
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam Bert Bakker 1989 9789035107922
Bijzonderheden: paperback 251pp. in goede staat, geillustgreerd
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Aan de hand van vier schijnbaar willekeurig gekozen onderwerpen - getallen, vormen, machines, stemmen, - bespreekt de schrijver een aantal wiskundige principes, vondsten en problemen op de genoemde terreinen. Daarbij koppelt hij de wiskunde aan praktische en soms alledaagse onderwerpen als: hoe kunnen getallen gebruikt worden in de cryptografie, de bouw van chemische molecuulketens, een schakende computer, stemverdelingen en keuzes. De journalistieke toon van de schrijver zorgt voor enige afstand t.o.v. de wiskundige achtergrond. De informatie wordt daardoor wat oppervlakkiger, maar niet veel makkelijker te bevatten. Enige voorkennis van wiskundige principes (eindniveau havo/vwo) is gewenst om de hele tekst redelijk te kunnen volgen. Verwijzingen naar wiskundige principes worden niet expliciet gegeven en blijven aan de oppervlakte. Het is een populariserend boek voor een betrekkelijk kleine groep lezers.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paul Hoffman - De wraak van Archimedes

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.