Groen, M. - Zijn we alleen? UFO's in Nederland en Belgie

Schrijver:
Titel: Zijn we alleen? UFO's in Nederland en Belgie
ISBN: 9789035120129
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus, Uitgeverij 1999 9789035120129
Bijzonderheden: paperback 127pp. in zeer goede staat, met tekeningen en foto's
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De journaliste behandelt met vlotte pen dezelfde verschijnselen als die in andere recente boeken over UFO's en buitenaardsen zoals Marrs 'Het alien logboek' (98-47-138-4), Lammer en Lammer 'Het UFO-experiment' (99-01-147-6) en Good 'Aliens op aarde' (99-07-080-4). Het verschil is dat ditmaal het accent ligt op waarnemingen, belevenissen en sporen van UFO's in België en Nederland, in plaats van in de V.S. Niettemin herhaalt de schrijfster veel eerder gepubliceerde gevallen van UFO-waarnemingen. Ze behandelt vragen als: indien het geen UFO's waren, wat dan wel? En: is het geen bedrog? Maar ook merkwaardige wrakstukken passeren de revue, evenals ontvoeringen (door aliens?) van mensen die naderhand een implantaat in hun lichaam bleken te hebben. De auteur constateert dat nog niemand het bestaan van UFO's heeft kunnen aantonen maar noemt deze 'waarnemingen' wel een teken van deze tijd. Haar beschrijving is heel vlot, niet diepgravend, maar veelzijdig, ruim georiënteerd en niet zonder humor. Er zal zeker vraag naar dit boek zijn vanwege de beschreven Nederlandse belevenissen. Met zw.w. foto's en tekeningen, literatuurlijstje en UFO-'contactadressen'.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Groen, M. - Zijn we alleen? UFO's in Nederland en Belgie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.