Coupland, D. - Polaroids

Schrijver:
Titel: Polaroids
ISBN: 9789029054249
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff, Uitgeverij 1e druk 1997 9789029054249
Bijzonderheden: geb. hardcover in zwart linnen met omslag als nieuw, nr 162 uit een oplage van 1000
Prijs: € 17,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze met paginagrote zwart-wit foto's geïllustreerde persoonlijke impressies zijn deels fictie en deels non-fictie en gaan over leven en relaties in de Verenigde Staten tussen 1990 en 1995. In het eerste deel staan impressies over de entourage van de bekende popgroep The Grateful Dead. Het tweede geeft impressies van mensen en plaatsen, zoals popzanger Kurt Cobain, popschilder Rosenquist, Aids, Vietnam en de Lions Gate Bridge in Vancouver. In het laatste deel staat Brentwood, een voorstad van Los Angeles, centraal. Daar woonden o.a. Marilyn Monroe en O.J. Simpson en zijn ex-vrouw. De 4 romans van de Canadese, in de VS wonende, schrijver (1961) werden goed ontvangen. Ze vielen op door rake observaties van en messcherp inzicht in leven en relaties in de VS nu. Zijn personages bleven daarbij wat achter. Hij lijkt dan ook in deze bundel de voor hem beste vorm gevonden te hebben. Deze persoonlijk getinte impressies zijn met humor, observatievermogen en inzicht geschreven en geven een prachtig beeld van het leven in Amerika. De vertaling is redelijk. Verzorgde gebonden uitgave.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Coupland, D. - Polaroids

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.