- De lekkerste pastasauzen

Schrijver:
Titel: De lekkerste pastasauzen
ISBN: 9789043817271
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuid-Nederlandse Uitgeverij NV
Bijzonderheden: Hardcover
Prijs: € 2,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Pasta koken kan iedereen. Het geheim van een fantastisch pastagerecht is echter niet de pasta zelf, maar wel de lekkere saus. Dat er nog veel meer bestaat dan de populaire traditionele tomatensaus, bewijzen de recepten in dit boek. U krijgt tientallen originele ideeën voor sauzen met vlees, vis en groenten, die allemaal wachten om door u te worden uitgetest. Alle recepten worden stap voor stap beschreven en de mooie kleurfoto’s laten u watertanden. Met dit boek tovert u voortaan probleemloos een heerlijke pastagerecht op tafel. Smakelijk eten!
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - De lekkerste pastasauzen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Vijolas Boek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Vijolas Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vijolas Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vijolas Boek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Vijolas Boek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.