McDougal, W. Scott. - De prostaat

Schrijver:
Titel: De prostaat
ISBN: 9789027461445
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Het Spectrum 1991 9789027461445
Bijzonderheden: ex bibliotheek hardcover 272pp. in zeer goede staat
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Bij het stijgen der jaren krijgen steeds meer mannen last van hun prostaat. Dat kan een goedaardige toename in omvang zijn, die hindert bij het plassen en kan leiden tot urine-ophoping in de blaas. Maar het kan ook kanker van de prostaat betreffen. Bij het begin van de bejaarde leeftijd heeft zelfs de meerderheid van de mannen al kiemen van prostaatcarcinoom. Dat leidt niet bij ieder tot manifeste kanker, maar hoe ouder men wordt, des te groter de kans daarop. Prostaatkanker hoort tot de top-drie van kankersterfte onder mannen. Vaak zijn er in het eindstadium uitzaaiingen, met name naar de botten (wervels). Dit boek geeft gedegen voorlichting over alle aspecten van de prostaat, goedaardige en kwaadaardige groei, de therapeutische mogelijkheden en het leven met ongeneeslijke vormen van prostaatkanker. Daarbij wordt het psychische aspect zeker niet vergeten. Prostaatklachten, maar ook de therapie (operatie, hormonen) hebben grote invloed op het libido en de mogelijkheid tot samenleving. Het boek is goed vormgegeven en geïllustreerd en goed van stijl en vertaling. Het bevat een woordregister en een adressenlijst. Een voorbeeld van grondige en eerlijke voorlichting die ruime verspreiding verdient.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

McDougal, W. Scott. - De prostaat

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.