P. van Zweeden - Groninger studenten liederen

Schrijver:
Titel: Groninger studenten liederen
Taal: Nederlands
Uitgever: Vindicat
Bijzonderheden: 4e uitgave 1871met voorwoord van I.M.J. VALETON, B.S. SCHOLTENS.
Prijs: € 275,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
4e uitgave uit 1871

Originele linnen over kartonnen band. Rug gerestaureerd (zie foto?s) opdruk op voorzijde is is zeer mooi en goed leesbaar. Hoeken missen kleine stukjes., Zeer gebruikt exemplaar met veel vochtplekken. Boekwerk is zeldzaam, alleen voor leden van de vereniging.
Eerste uitgave was 1816, hiervan is dit de vierde herziene en veranderde uitgave. Zoals het voorwoord aangeeft zijn opgenomen liederen ook bruikbaar buiten het studentenleven en kunnen zonder aanstoot te geven worden gezongen.
Verder lezen

PetersPlank uit Emmen

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

P. van Zweeden - Groninger studenten liederen P. van Zweeden - Groninger studenten liederen P. van Zweeden - Groninger studenten liederen P. van Zweeden - Groninger studenten liederen P. van Zweeden - Groninger studenten liederen P. van Zweeden - Groninger studenten liederen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij PetersPlank

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met PetersPlank
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en PetersPlank een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van PetersPlank vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • PetersPlank kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.