Lanz, Isabella ; Marcel-Armand van Nieuwpoort ; Rudi van Dantzig e.a.

Schrijver:
Titel: Toer van Schayk. Drie dimensies in dans.
Taal: Nederlands
Uitgever: Walburg Pers, Zutphen
Bijzonderheden: Gebonden, 1998, 208 blz. Met foto's en een index.
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De drie dimensies van Toer van Schayk (1936) als scheppend kunstenaar zijn choreograaf, dansontwerper en vrij beeldend kunstenaar. Hij werkt bij Het Nationale Ballet in Amsterdam, is daar sinds 1971 een van de belangrijkste choreografen en ontwierp decors en kostuums voor vrijwel alle balletten van hemzelf en van Rudi van Dantzig. Marcel-Armand van Nieuwpoort en Isabella Lanz, beiden danscriticus en kunsthistoricus, redigeerden dit eerste boek over Van Schayk. Mooi geschreven is het eerste artikel van Van Dantzig over zijn vriendschap en samenwerking met Van Schayk. De vier andere artikelen proberen grip te krijgen op het werk van Van Schayk. Astrid van Leeuwen interviewde daar tien dansers over, Van Nieuwpoort schreef over zijn choreografieën, Lanz over de dansontwerpen en Merel Ligtelijn over het vrije beeldende werk. Het is een boeiende artikelenbundel met prachtige zwart-wit- en kleurenillustraties.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.