Gundy Jones, Dorothea van - Het Sojabonenboek - koken met soja

Schrijver:
Titel: Het Sojabonenboek - koken met soja (meer dan 300 gezonde recepten met sojabonen of sojaproducten)
ISBN: 9789064410055
Taal: Nederlands
Uitgever: Sirius en Siderius
Bijzonderheden: boekblok heeft verkleuringen aan snijkant, inhoud en cover nog in goede nette staat. | 1979, 1e druk | 192 pagina's, paperback
Prijs: € 2,95
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
De sojaboon, bijna zo oud als de beschaving, is vandaag de dag het nieuwste en meest opwindende verschijnsel in de wereld van de voeding. Daarom was het hoog tijd dat er een goed kookboek verscheen met recepten gebaseerd op sojabonen en sojaprodukten, die een hoge voedingswaarde en een hoog eiwitgehalte hebben en maar weinig calorieën bevatten. Alhoewel de voedingswaarde van soja in het Oosten al eeuwenlang bekend was zijn de westerse voedingsdeskundigen zich pas in de veertiger jaren serieus met onderzoek naar de mogelijkheden van de sojaboon als voedingsmiddel gaan bezig houden. Die mogelijkheden bleken overigens vrijwel onbeperkt te zijn. Het is daarom beslist niet te veel gezegd als men beweert dat soja de oplossing van het wereldvoedselprobleem zou kunnen bieden.
In dit boek vindt u talloze mogelijkheden om soja(bonen) op smakelijke wijze in het dagelijks menu op te nemen. Mogelijkheden die zich niet uitsluitend beperken tot gebruik door vegetariërs en hen die dieet moeten houden, maar die iedereen in de gelegenheid stellen op gemakkelijke, smakelijke en voordelige wijze extra eiwitten aan het dagelijks menu toe te voegen. U kunt in dit kookboek een keur van recepten vinden die rekt van voorgerechten, soepen, ovenschotels en andere hoofdgerechten tot brood, koekjes, desserten en nog veel meer. En alles steeds op basis van sojaprodukten. Een bijzonder kookboek dat voorziet in de behoeften van onze tijd.

Overige details:
taal: Nederlands
vertaald uit het Engels door Lida Veen
oorspronkelijke titel: The soybean Cookbook
paperback: 192 pagina's
uitgeverij: Sirius en Siderius
1e druk, 1979
illustraties: zwart-wit
formaat: 145 x 209 x 17
trefwoorden: voeding, kookboeken
conditie: boekblok heeft verkleuringen aan snijkant, inhoud en cover nog in goede nette staat.
artikelnummer: WV-OV-0004
Verder lezen

Zininzijn uit Zevenhuizen

zakelijk

Logo Zininzijn

Esoterische boeken, boeddhistische boeken, zelfrealisatie boeken en verwant.De afgebeelde foto's zijn alijd van de huidige conditie. Verzending kan ook naar het buitenland. Veel plezier met het uitzoeken van een boek!
Emilia

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gundy Jones, Dorothea van - Het Sojabonenboek - koken met soja (meer dan 300 gezonde recepten met sojabonen of sojaproducten)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zininzijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Zininzijn
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Vorm en Leegte
  Kamer van Koophandel nummer: 02046165
  NL001440345B48
  https://emilia.nl/
 • Na uw bestelling ontvangen u en Zininzijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zininzijn vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Zininzijn kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.