Sanders, Dori - De geur van zwarte aarde

Schrijver:
Titel: De geur van zwarte aarde
ISBN: 9051125127
Taal: Nederlands
Uitgever: Zuid-Hollandsche Uitgeversmaatschappij
Bijzonderheden: 1994, 236 pp paperback, ***NIEUWSTAAT***, Staat van het boek: 10.0
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Dori Sanders - De geur van zwarte aarde
(Zuid-Hollandsche Uitgeversmaatschappij)
ISBN 90-5112-512-7
uitgave uit 1994
236 pp paperback
***NIEUWSTAAT***
Staat van het boek: 10.0

Het verhaal van het leven van een zwarte vrouw uit het zuiden van de V.S. Als 17-jarige trouwt zij met een jongen die de dag daarop de oorlog in moet (1941). Hij komt zo nu en dan eens terug voor een paar dagen, totdat ze vijf kinderen heeft, en zich van hem laat scheiden. Zij is boerin in hart en nieren, en werkt zo hard, dat ze geld kan sparen om land te kopen en haar kinderen te laten studeren; ten slotte verwerft zij een huis voor haar oude dag. Haar leven speelt zich af tussen de zwarte bevolking, hoewel de raakvlakken met de blanke bevolking steeds meer worden; zij is de eerste zwarte vrouw die meehelpt in het vrijwilligersteam van het ziekenhuis. Verhaal, geschreven met veel humor en relativeringsvermogen, over een doorzetter die bereikt wat ze wil. Een 'streekroman' in de goede zin van het woord, aangeraden voor een groot lezerspubliek.

Prijs €3,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

particulier

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sanders, Dori - De geur van zwarte aarde Sanders, Dori - De geur van zwarte aarde Sanders, Dori - De geur van zwarte aarde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.