Janssen, John A.M. en Joop H.J. Schaminée - Soorten van de hab

Schrijver:
Titel: Soorten van de habitatrichtlijn. Europese natuur in Nederland.
Taal: Nederlands
Uitgever: KNNV Uitgeverij, Utrecht
Bijzonderheden: Gebonden, 2004, 112 blz. Met kleurenfoto's, verspreidingskaarten en een index.
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek geeft een overzicht van de soortendiversiteit van de flora en fauna in de habitatgebieden waarvoor Nederland verantwoordelijkheid draagt binnen het kader van de afspraken die hiervoor gemaakt zijn door de lidstaten van de Europese Unie. Dit alles is samengevat in het rapport 'Natura 2000' en beoogt het behoud van stabiele ecosystemen en biodiversiteit. Het beschrijft van ieder habitattype de gerelateerde soorten in relatie tot de landschappelijke samenhang. Zaken als morfologische kenmerken, ecologische aspecten, verspreiding en bescherming worden per soort weergegeven. De teksten zijn algemeen van aard, zodat voor een bredere interpretatie op nationaal niveau, aanvullende informatie noodzakelijk is. Alle in dit boek genoemde soorten zijn tabellarisch vermeld in een index op Nederlandse en wetenschappelijke benamingen. Diverse kleurenfoto's, een zeer compleet literatuuroverzicht en tal van verspreidingskaartjes completeren het geheel.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Janssen, John A.M. en Joop H.J. Schaminée - Soorten van de habitatrichtlijn. Europese natuur in Nederland.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.