Hixon, Lex - De Moeder van de Boeddha's ... overdenkingen bij d

Schrijver:
Titel: De Moeder van de Boeddha's ... overdenkingen bij de Prajnaparamita Soetra
ISBN: 9789071886287
Taal: Nederlands
Uitgever: Maitreya
Bijzonderheden: als nieuw, ongelezen, echter door schuiven in boekenkast lichtgrijze verkleuring onderkant boekblok | 2003, 1e druk | paperback, 242 pagina's
Prijs: € 14,50
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
De Prajanaparamita Soetra wordt wel de moeder genoemd, omdat zij de baarmoeder vormt waaruit alle transcendente wijsheid en alle boeddha's voortkomen. Zij vormt de fundamentele basistekst voor alle boeddhistische scholen van het Mahayana boeddhisme.
In een diepzinnige conversatie tussen de Boeddha en zijn discipelen Shariputra, Subhuti en Ananda wordt het pad van de bodhisattva, het pad dat naar de uiteindelijke verlichting leidt, onthult. Anders dan eerdere academische vertalingen zijn deze contemplatieve beschouwingen van veertig passages uit de Prajnaparamita Soetra in 8000 verzen, teksten van grote devotionele schoonheid die poëtisch zijn en spiritueel motiverend.
Anders dan eerdere academische vertalingen zijn deze contemplatieve beschouwingen van veertig passages uit de Prajnaparamita Soetra in 8000 verzen, teksten van grote devotionele schoonheid die poëtisch zijn en spiritueel motiveren.

Overige details:
taal: Nederlands
vertaald uit het Engels door Sjon van der Tol
oorspronkelijke titel: Mother of the Buddhas
paperback: 242 pagina´s
uitgeverij: Maitreya
1e druk, 2003
illustraties: zwart-wit
formaat: 149 x 230 x 23
trefwoorden: soetra, boeddhisme, beschouwingen
conditie: als nieuw, is ongelezen, echter door in en uitschuiven in boekenkast is lichtgrijze verkleuring aan buitenzijde onderkant boekblok.
artikelnummer: WV-BOE-0056
Verder lezen

Zininzijn uit Zevenhuizen

zakelijk

Logo Zininzijn

Esoterische boeken, boeddhistische boeken, zelfrealisatie boeken en verwant.De afgebeelde foto's zijn alijd van de huidige conditie. Verzending kan ook naar het buitenland. Veel plezier met het uitzoeken van een boek!
Emilia

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hixon, Lex - De Moeder van de Boeddha's ... overdenkingen bij de Prajnaparamita Soetra

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zininzijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Zininzijn
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Vorm en Leegte
  Kamer van Koophandel nummer: 02046165
  NL001440345B48
  https://emilia.nl/
 • Na uw bestelling ontvangen u en Zininzijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zininzijn vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Zininzijn kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.