Meeuse, P. - raster 96 sporen 2001

Schrijver:
Titel: raster 96 sporen 2001
ISBN: 9789023400776
Taal: Nederlands
Uitgever: Bezige Bij, De 2001 9789023400776
Bijzonderheden: paperback 198pp. goede staat
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze aflevering van het 'tijdschrift in boekvorm' staat geheel in het teken van 'Sporen en speurneuzen', waarbij deze begrippen in de verhalen en gedichten nogal ruim moeten worden opgevat. Het overgrote deel wordt echter in beslag genomen door non-fictie. Bovendien is er een tekst die het midden houdt tussen fictie en non-fictie: een uitvoerige (en zeer leesbare) bespreking van een niet-bestaand boek door de Poolse schrijver Stanislaw Lem (in het westen bekend geworden door zijn sciencefiction, maar zijn oeuvre is veel veelzijdiger). De bundel bevat daarnaast de gebruikelijke literaire essays over schrijvers als George Perec, Edgar Allan Poe, Leonardo Sciascia, Thomas Pynchon en J.L. Borges. Heel interessant is een - veel te beknopt - verslag van de speurdersactiviteiten die Jan van der Vegt moest verrichten voor zijn biografieen van Andreus en Roland Holst. Er staan echter ook enkele beschouwingen in over onderwerpen die men in een literair tijdschrift zelden aantreft: sporen in landschappen en -kaarten, archeologische overblijfselen en zelfs een 'kleine hotelarcheologie'. Ook enigszins buiten de gebaande paden: een artikel over de filmregisseur Stanley Kubrick.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meeuse, P. - raster 96 sporen 2001

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.