Halberstam, David - De uitdaging. Naar nieuwe mondiale verhoudi

Schrijver:
Titel: De uitdaging. Naar nieuwe mondiale verhoudingen in de 21e eeuw
ISBN: 9789027427755
Taal: Nederlands
Uitgever: Het Spectrum, Uitgeverij 1e druk 1991 9789027427755
Bijzonderheden: paperback 118pp.in goede staat
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De auteur, Amerikaans politiek commentator-journalist, beschouwt de ontwikkelingen in de internationale politiek: het ineenstorten van het Sowjet-imperium, de betekenis van Duitsland en Midden-Europa, en - vooral - de groeiende rol van Japan in economisch en politiek opzicht. Centrale vraag is hierbij de houding, die de Verenigde Staten (moeten) aannemen en de - teruglopende? - Amerikaanse rol als supermogendheid. Kort hoofdstuk (toegift) over de afloop van de Golfoorlog en de desillusie van de snelle overwinning. Grote journalistieke welbespraaktheid, die in Nederlandse vertaling wat overdadig overkomt, duidelijke ijdelheid bij de auteur ('toen ik als tweede spreker na Kissinger optrad...'), anderzijds uitgebreide kennis van zaken, zeer belangwekkend thema. Voor een geschoold, politiek geïnteresseerd publiek.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Halberstam, David - De uitdaging. Naar nieuwe mondiale verhoudingen in de 21e eeuw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.