Hertzberger, H. - 'Uitnodigende vorm"

Schrijver:
Titel: 'Uitnodigende vorm"
ISBN: 9789080019218
Taal: Nederlands
Uitgever: Delft, Steenkist, 1988 9080019216 9789080019218 Deel C
Bijzonderheden: paperback 127 pp. goede staat, nums. ills. in b/w. Oblong 30/21cm.4to, orig. wrappers
Prijs: € 14,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De colleges die de bekende Nederlandse architect Herman Hertzberger van 1973-1988 aan de Technische Universiteit te Delft gaf zijn samengevat en gebundeld in verschillende delen. In dit derde deel van de vier (dl. A. "Het openbare rijk" a.i. 85-08-107-8 en dl. B. "Ruimte maken, ruimte laten" a.i. 85-09-089-1) waaruit de serie zal bestaan theoretiseert en filosofeert Hertzberger aan de hand van eigen gebouwde voorbeelden en die van anderen over de eigenschappen en effekten van verschillende vormen in architectuur. De teksten zijn voor een groot deel al eerder in vaktijdschriften gepubliceerd. Interessante lektuur voor studenten en vakgenoten, maar waarom niet de vier delen in een 'handboek' overzichtelijk en economisch samengebracht, zodat de stof in haar geheel ook voor geinteresseerde leken toegankelijker wordt?
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hertzberger, H. - 'Uitnodigende vorm"

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.