Grauls, M. - De Kroon Op Het Merk pioniers van wereldmerken

Schrijver:
Titel: De Kroon Op Het Merk pioniers van wereldmerken
ISBN: 9789050184700
Taal: Nederlands
Uitgever: Balans, Uitgeverij 3e gewijzigde en aangevulde druk 2002 9789050184700
Bijzonderheden: paperback 209pp. als nieuw
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
We poetsen met Colgate, scheren met Gillette, dragen Levi's en Lacoste, Bata en Benetton. Waar we niet bij stilstaan is dat al deze merken de namen van hun ontwerpers dragen. Dat er een hele familie Mars rondloopt, of dat fastfood gigant McDonald's daadwerkelijk door de gebroeders McDonald is gesticht, zullen slecht weinigen zich realiseren. Marcel Grauls is geïntrigeerd door de mens achter de merknaam, over wie je vreemd genoeg weinig zult vinden in een encyclopedie of op internet. In De kroon op het merk doet hij verslag van zijn vondsten. Het gaat de auteur daarbij niet om fusies en winstcijfers - al komen ze zijdelings aan bod - maar om de levensverhalen van dertig opmerkelijke mensen. Van Bacardi tot Wedgwood, van Bic tot Tupperware, het zijn allemaal personen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Grauls, M. - De Kroon Op Het Merk     pioniers van wereldmerken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.