Ritchie, Jean - Op de drempel van de dood

Schrijver:
Titel: Op de drempel van de dood
ISBN: 9789056890018
Taal: Nederlands
Uitgever: Element
Bijzonderheden: iets vergeeld, maar goede nette staat | 1994, 1e druk | 240 pagina's | paperback
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Waar gebeurde bijna-dood ervaringen

De dood is het grootste en laatste mysterie van het leven. Ieder van ons heeft zich wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om te sterven. Wat voel je, wat kun je zien, is het waar dat je een mooi groot licht ziet, komt het voor dat een overleden geliefde je komt halen? Besef je zelf wat er gebeurt? Is het waar dat je je rustig en vredig voelt?

Steeds meer mensen weten uit de eerste hand hoe het voelt om 'bijna dood' te zijn. Ook vroeger waren er al mensen die het geluk hadden een bijna-doodsituatie te overleven; maar tegenwoordig komt dit door de verbetering van de medische wetenschap steeds meer voor.

In dit boek verzamelt wetenschappelijk onderzoekster Jean Ritchie tientallen getuigenissen van mensen die een bijna-doodervaring hebben gehad. Met groot respect beschrijft zij deze fascinerende gebeurtenissen en bekijkt vervolgens de overeenkomsten en verschillen tussen de belevingen. Dan blijkt dat zich allerlei onvermoede gelijkenissen voordoen... Zo beantwoordt dit boek veel van onze schrijnende vragen over doodgaan. Een boeiend en leesbaar document dat ons weer een stapje verder helpt naar de oplossing van een van de grootste geheimen van het leven.

Overige details:
taal: Nederlands
vertaald uit het Engels door Parma van Loon
oorspronkelijke titel: Death's Door
paperback: 240 pagina´s
uitgeverij: Element
1e druk, 1994
formaat: 140 x 216 x 23
trefwoorden: sterven, bde, bewustzijnsontwikkeling
conditie: iets vergeeld, maar in nette staat
artikelnummer: WV-STE-0012
Verder lezen

Zininzijn uit Zevenhuizen

zakelijk

Logo Zininzijn

Esoterische boeken, boeddhistische boeken, zelfrealisatie boeken en verwant.De afgebeelde foto's zijn alijd van de huidige conditie. Verzending kan ook naar het buitenland. Veel plezier met het uitzoeken van een boek!
Emilia

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ritchie, Jean - Op de drempel van de dood

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zininzijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Zininzijn
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Vorm en Leegte
  Kamer van Koophandel nummer: 02046165
  NL001440345B48
  https://emilia.nl/
 • Na uw bestelling ontvangen u en Zininzijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zininzijn vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Zininzijn kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.