Bono, Edward de - Het gelijk aan mijn kant. Denken zonder oogk

Schrijver:
Titel: Het gelijk aan mijn kant. Denken zonder oogkleppen
ISBN: 9020419838
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen
Bijzonderheden: 1990, 1e dr., 295 pp., paperback. Als nieuw
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als nieuw.

Aan de hand van praktische en eigentijdse voorbeelden geeft de auteur, medicus en psycholoog, een uiteenzetting van hetgeen hij een nieuwe wijze van denken noemt, n.l. een 'vloeiende logica' die hij tegenover de traditionele stelt. De vloeiende logica werkt met patronen, zoals het zenuwnetwerk in onze hersenen en steunt hierbij onder meer op perceptie, humor en inzicht. De schrijver noemt met veel overtuigingskracht dit denken het begin van een 'Nieuwe Renaissance'. Hij zet zijn ideeën hierover duidelijk en systematisch uiteen in een helder, voor een ieder begrijpelijk, betoog, gevolgd door een samenvatting met praktische gevolgen van deze denkwijze. Omslag met witte belettering op blauw fond, waarop een afbeelding van een wit borstbeeld, dat lijkt op een exploderende kop van Socrates. De Bono heeft al een reeks publicaties op zijn naam over 'lateraal denken'.

Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg. Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bono,  Edward de - Het gelijk aan mijn kant. Denken zonder oogkleppen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.