Voskuil , R. P. G. A. [ isbn 9789074861052 ] Rijkelijk geillustreerd

Schrijver:
Titel: Bandoeng . ( Beeld van een stad . ) De geschiedenis van een van de bekendste steden van Indonesië, vanaf de prehistorie tot heden met nadruk op de jaren 1920-60. Aan de oorlogsjaren en de Bersiap-periode vlak daarna wordt veel aandacht besteed. -
ISBN: 9074861059
Taal: Nederlands
Uitgever: Asia Maior / Atlas Maior . ( Alleen staat er wel een naam in het schutblad . )
Bijzonderheden: Gebonden met harde kaft en omslag in als nieuwe staat - 1215 - 1e dr 1996 - 176 p - 1260 gr - 25,5x30 cm
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Het bevat kaarten en plattegronden uit verschillende perioden en is rijk geïllustreerd met foto's en tekeningen van gebouwen, straten etc. Soms dezelfde plek in verschillende jaren. Bevat een straatnamenlijst en uitgebreide literatuuropgave. De stijl is zakelijk en hier en daar wat opsommerig. Potentiële vakantiegangers of zij die al als toerist in Bandung geweest zijn zullen buiten de foto's met veel van hun gading vinden. Voor degenen die er woonden of op andere wijze een binding met de stad hebben een gedegen en interessant boek.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1069 VM :

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Alle boeken van DE ESOTERIER Stel een vraag over dit boek aan DE ESOTERIER

Deze boekwinkel staat op een markt in Dordrecht op 01-07-2018

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Voskuil , R. P. G. A.  [ isbn 9789074861052 ]  Rijkelijk geillustreerd met vele foto's en begeleidende tekst . - Bandoeng . ( Beeld van een stad . ) De geschiedenis van een van de bekendste steden van Indonesië, vanaf de prehistorie tot heden met nadruk op de jaren 1920-60. Aan de oorlogsjaren en de Bersiap-periode vlak daarna wordt veel aandacht besteed. -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.