Murcia, Andy en Stewart, Bob - Leven met borstkanker

Schrijver:
Titel: Leven met borstkanker
ISBN: 9789026619649
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Areopagus zj.
Bijzonderheden: paperback 192pp. in zeer goede staat goede staat
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek van twee mannen van vrouwen met kanker, die elkaar daardoor hebben leren steunen en waarderen geeft een overstelpende hoeveelheid ervaringen en gevoelens die opkomen als het woord kanker eenmaal gevallen is. Met een ontwapenende openhartigheid leggen de auteurs hun hart bloot voor de lezers die zij vermoeden, mannen zoals zij die als de dood zijn hun vrouw te verliezen. Die, als het eerste gevaar geweken is, alle ellende doormoeten van nieuwe therapieën, onzekerheid, aardige en onaardige behandeling, lichamelijke verminking, en angst, woede en verdriet van hun vrouw. Ze balanceren op het randje van het sentiment, maar juist door de eerlijkheid waarmee verdriet gepresenteerd wordt, altijd in gezelschap van vechtlust en humor, is het verslag goed leesbaar. Bovendien geeft het antwoord op een heleboel vragen die je niemand die het doormaakt durft te stellen; zoals hoe het is om een vrouw met een geamputeerde borst thuis te krijgen, hoe je vrolijk blijft, hoe je boos wordt, kortom, wat je doen moet als je niet meer weet wat je moet doen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Murcia, Andy en Stewart, Bob - Leven met borstkanker

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.